Kaartverkoop Vlaamse ‘We Will Rock You’ start morgen

Door de enorme belangstelling na de aankondiging van de komst van We Will Rock You naar België, start de kaartverkoop voor de originele musical van QUEEN en Ben Elton morgen.

De aankondiging van de Vlaamse versie van de wereldwijde successhow We Will Rock You leverde vele enthousiaste reacties op. Deze enorme belangstelling en de beperkte speelperiode in Antwerpen zijn aanleiding voor producenten vtm en Stage Entertainment om de kaartverkoop eerder dan gepland te starten. Momenteel zijn de audities voor de hoofdrollen nog in volle gang. We Will Rock You is vanaf 25 augustus 2011 exclusief te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Kaarten zijn vanaf donderdag 24 maart verkrijgbaar via vtmtickets.be of 070 220 220 (30 cpm)

In de rockmusical ‘We Will Rock You’ staan de 25 hits van de legendarische band QUEEN centraal, waaronder grote hits als ‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind of Magic’ en ‘Who Wants to Live Forever’. ‘We Will Rock You’ vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en hun liefde voor muziek. Wereldwijd is ‘We Will Rock You’ door meer dan 12 miljoen mensen gezien, in ondermeer Engeland, Duitsland, Zuid-­‐Afrika, Zuid-­‐ Korea, Ierland en Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies