Deborah De Ridder in Vlaamse My Fair Lady en Anatevka

Deborah De Ridder heeft het druk in het volgende musical seizoen. Vanaf 19 augustus tot en met 3 september a.s. is ze namelijk Eliza Doolittle in de musical My Fair Lady. Daarna zal ze de rol van Tzeitel/Fromme Sarah vertolken in Anatevka

Festivaria presenteert vanaf 19 augustus tot en met 3 september de musical My Fair Lady. De rol van Eliza Doolittle wordt vertolkt door Deborah de Ridder (The Sound of Music, Daens, Tell me on a Sunday, Oliver). Dirk Willems, eerder al te zien als Koning Arthur in Camelot, kruipt in de huid van Henry Higgins. My Fair Lady is vanaf 19 augustus te zien aan het Donkmeer te Berlare (België). Tickets en meer informatie via www.festivaria.eu.

Anatevka gaat over dee Joodse melkboer Tevje. Hij woont in het Russische dorp Anatevka heeft vijf dochters. Vooral met de drie oudste heeft hij veel te stellen. Want waar Tevje vasthoudt aan de eeuwenoude tradities van zijn geloof, maken zijn huwbare dochters voor hem moeilijk te accepteren keuzes. Hij heeft daarover vaak onderonsjes met God, die hem best begrijpt. Toch dreigt door zijn vasthoudendheid zijn geliefde gezin uit elkaar te vallen. Als de politieke situatie in Rusland verandert, moet ook Tevje ingrijpende keuzes maken. Is de liefde voor zijn vrouw en kinderen sterker dan zijn hang naar het oude….?

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies