Roman van der Werff alternate Zorro

Roman van der Werff wordt de vaste vervanger van Tommie Christiaan in de rol van Zorro. Na de première zal Roman ook als Zorro te zien zijn in verschillende theaters in Nederland. De cast van Zorro is deze week druk aan het repeteren in theater De Meerpaal in Dronten waar zaterdag 2 april de eerste try-out te zien is.  De musical gaat op zondag 17 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De 26-jarige Roman studeerde af aan Fontys Hogeschool in Tilburg. Roman was te zien in diverse voorstellingen. Zo speelde hij in Fame, Pigment, Bolero, Hair-de musical , High School Musical (Zeke, cover Chad), JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat (Issakar, cover Farao, cover Ruben, cover Juda) en Petticoat. Roman werd tweede in het programma Op zoek naar Zorro.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

De musical Zorro is na het succes in Engeland en Rusland vanaf 2 april te zien in Nederland. Het vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt.

Na de première op 17 april is Zorro de musical te zien in verschillende theaters in Nederland.  Kijk voor de speellijst op www.musicals.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies