Wie koopt de 1,5 miljoenste theaterkaart?

Joop van den Ende Theaterproducties verwacht in de komende twee weken de 1,5 miljoenste kaart te verkopen voor het theaterseizoen 2010-2011. De start van het huidige theaterseizoen begon op 1 augustus 2010. Met de veelzijdige theaterproducties weet het publiek, ondanks de crisis, de weg naar het theater te vinden. Diegene die de 1,5 miljoenste kaart koopt voor een van de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties krijgt een geheel verzorgde trip naar de galapremière van de musical Sister Act in New York.

Het grote aantal kaarten dat is verkocht vanaf de start van het theaterseizoen is te danken aan de producties; Mary Poppins, We Will Rock You, Petticoat, La Cage Aux Folles, Zorro, Urinetown, Spring Awakening, Tineke Schouten en Simone’s Songbook.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies