M-lab brengt ‘Cyrano’ met o.a. Tony Neef en Ton Sieben

Van donderdag 2 t/m maandag 6 juni is Cyrano te zien in M-Lab! Cyrano geldt als de eerste doorgecomponeerde Nederlandse musical. Tekst en regie van Koen van Dijk, Ad van Dijk componeerde de muziek. In 1992 ging de musical in première en was later onder ander te zien op Broadway.

De rol van Cyrano wordt in M-Lab gespeeld door Tony Neef. Verder met Peter de Smet (als De Guiche, de rol die hij in de oer-uitvoering speelde) en tien studenten uit het eindexamen jaar en de master- opleiding van Fontys Conservatorium Tilburg, waaronder Ton Sieben als Christian en Lotte Verhoeven als Roxane.

De musical gaat over de dichter Cyrano die verliefd is op Roxane, maar uit onzekerheid over zijn te grote neus haar niet durft te benaderen. Roxane is echter verliefd op Christian, maar deze weet op zijn beurt weer niet hoe hij haar zijn liefde moet verwoorden. Cyrano stelt voor deze brieven voor hem te schrijven, maar met de naam van Christiaan te ondertekenen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies