GTST collega’s bewonderen Bartho Braat in La Cage Aux Folles

Een aantal leden van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden bezocht van de week de musical La Cage aux Folles in het oude Luxor Theater in Rotterdam om collega Bartho Braat te bewonderen in zijn rol als Edouard Dindon. Bartho is al vanaf het eerste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als Jef Alberts in de populaire dagelijkse serie van RTL 4.

Sinds 10 maart is Bartho samen met Mariska van Kolck te zien in La Cage aux Folles als respectievelijk Edouard Dindon en zijn echtgenote Marie Dindon. In de musical ontvouwt zich een humoristisch, maar ook integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. La Cage aux Folles, met Jon van Eerd en Stanley Burleson in de hoofdrollen, beleefde zijn Koninklijke première op zondag 28 november 2010.

La Cage aux Folles is tot 3 april 2011 te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna is de musical te zien in verschillende theaters in Nederland. GTST is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies