‘Vrij met mij’ uit Soldaat van Oranje als videoclip op Youtube

Vanaf vandaag is de clip van Soldaat van Oranje – De Musical ‘Vrij met mij’ beschikbaar op Youtube. Het nummer uit de voorstelling wordt gezongen door Marlijn Weerdenburg in een speciale uitvoering met Carel Kraayenhof die een muzikale bijdrage levert op de Bandoneon.

“De ontroerende musical Soldaat van Oranje heeft een diepe indruk op mij gemaakt en ik vind het een eer om deze voorstelling muzikaal te vertegenwoordigen”, aldus Carel Kraayenhof. Marlijn Weerdenburg vervangt sinds kort Loes Haverkort, die eerder dan gepland de voorstelling moest verlaten in verband met haar zwangerschap. Marlijn: “Het is fantastisch om deze voorstelling te spelen. En wat was het een eer om dit nummer op te mogen nemen met een muzikant als Carel Kraayenhof. Musical Reports was aanwezig bij de première van Marlijn en het report lees je HIER.

Het nummer is ook te koop in de Itunes Store.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies