Mary Poppins viert verjaardag op grote hoogte

Vandaag vierde de cast van Mary Poppins haar eerste verjaardag op grote hoogte met een gepaste high tea. Al een jaar lang is deze musical 8 keer per week te zien in het Circustheater in Scheveningen en zijn er al meer dan 600.000 kaarten verkocht. Om deze mijlpaal in stijl te vieren werd er geproost  door Noortje Herlaar (Mary Poppins), William Spaaij (Bert), Hugo Haenen (Meneer Banks) en Steve Beirnaert (Jonathan Been). Cast en pers moesten geen last hebben van hoogtevrees want door middel van een hijskraan werd de tafel tot ver boven het theater gehesen. Mary Poppins is exclusief te zien in het Circustheater Scheveningen.

Klik op een foto om te vergroten.


Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies