Theater M-Lab doelwit van inbraak

In de nacht van zondag 3 op maandag 4 april is rond 2:40 uur ingebroken bij Theater M-Lab aan de Aambeeldstraat in Amsterdam-Noord. De dieven hebben computers en de volledige kluis buit gemaakt. De inbraak volgde na een reeks uitverkochte voorstellingen afgelopen weekend van de musical Spring Awakening. Deze overval heeft geen directe gevolgen voor de programmering, zo bevestigde M-Lab vandaag, maar komt hard aan in tijden van subsidiekortingen en bezuinigingen.

De technische recherche heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar mogelijke sporen van de verdachten. Mensen die omstreeks genoemd tijdstip iets verdachts hebben gezien of andere informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie 0900-8844.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies