William Spaaij stapt in bij gloednieuwe musicalopleiding‏

Vanaf september 2011 opent de Song & Dance Academie in samenwerking met Landstede Zwolle haar deuren. Het is de eerste professionele opleiding in het oosten van het land. William Spaaij en de Song & Dance Academie hebben samen een zeer praktijk gericht onderwijsplan geschreven. Zijn ervaring en de perfecte beheersing van alle drie de disciplines , zang, dans en drama, zijn een grote meerwaarde voor de opleiding.

Oprichter en directeur Ria Spaaij – Lelieveld begon veertien jaar geleden met Musicalschool Song & Dance. In de loop der jaren is de school uitgegroeid tot een regionaal begrip met een grandioze vooropleiding. De Song & Dance Academie begon drie jaar gelden als particuliere opleiding. Ria Spaaij-Lelieveld: “Door de samenwerking met Landstede Zwolle is de cirkel rond. Echt musicalonderwijs met een geweldige partner in het oosten van het land.” William vult haar trots aan: ‘’Niet alleen is de opleiding een feit ook wordt de opleiding gevestigd in een nieuw pand met eigen theater en goede dans en zang faciliteiten.De Song & Dance academie springt in op de grote vraag naar een musicalopleiding in het oosten van het land. William Spaaij: “en dat er veel talent zit in deze regio mag ondertussen duidelijk zijn.”

De opleiding biedt naast zang, dans en spellessen ook de mogelijkheid om certificaten te behalen in “Event en Organisatie” daarnaast zij er diverse workshops die verzorgd worden door grote namen uit het musical en theater vak, zoals: auditietrainingen, stemmenwerk (Dieter Jansen), mediatraining (Jacques d’Ancona) en theatertechniek.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies