WIN 2×2 kaarten voor La Cage Aux Folles

Deze prijsvraag is reeds gesloten

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn travestieact als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges, aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus  wordt hun leven op z’n kop gezet. Het frivole appartement moet worden omgetoverd tot een sobere kloosterkamer, de biologische moeder moet worden opgetrommeld én ‘Albin moet weg’. Dit alles om hun levensstijl te verbergen en de schone schijn van ‘normaal’ gezin op te houden. Kunnen ze de schijn hoog houden?

Musical Reports mag in samenwerking met Theater aan de Parade 2×2 kaarten weggeven voor La Cage Aux Folles in ‘s-Hertogenbosch

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen voor La Cage Aux Folles op 19 april a.s. in Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch? Je kan de onderstaande prijsvraag beantwoorden of via Twitter kaarten winnen.

Meedoen via de prijsvraag:
Eén set van 2 kaarten is te winnen door een antwoord te geven op de volgende prijsvraag: In welke rol in welke musical zal Stanley Burleson volgend seizoen vertolken? Stuur het antwoord vóór 17 april 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag La Cage Aux Folles’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Meedoen via Twitter:
Eén set van 2 kaarten is te winnen via de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: RT dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak je kans op 2 kaarten voor La Cage Aux Folles op 19-04 in Den Bosch HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Op de hoogte blijven van de voorstellingen in Theater aan de Parade?
Theater aan de Parade heeft een eigen videokanaal: TPTV; met een maandelijks journaal. Bezoekers en geïnteresseerden kunnen hier de laatste nieuwtjes rondom voorstellingen en films bekijken. Ook kan er een kijkje achter de schermen van het theater worden genomen. Verder houdt TPTV iedereen op de hoogte van de vernieuwingsplannen van het Bossch theater.

Bekijk hier de eerste aflevering; en abonneer je op de video’s van Theater aan de Parade om een maandelijkse update te ontvangen.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies