WIN castalbum ‘1953 de musical’

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Terwijl burgemeester Scholten en zijn vrouw het druk hebben met de voorbereidingen voor de opening van het nieuwe raadhuis, krijgt wachtmeester Van Teylingen het nare gevoel dat de aanhoudende storm weleens vreselijke gevolgen zou kunnen hebben. De burgemeester vertrouwt echter op de kennis van dijkgraaf Jacobse. Ondanks de herhaaldelijke waarschuwingen van de wachtmeester wordt er zowel door de dijkgraaf als door de burgemeester geen actie ondernomen. Het openingsfeest van het nieuwe raadhuis gaat gewoon door en de wijn vloeit rijkelijk. Tot de dijken niet meer bestand blijken te zijn tegen de kracht van de opkomende vloed. Het dorp wordt overspoeld door een eerste golf, geliefden worden ruw uiteen gedreven en het water eist vele mensenlevens. Dan komt het moment waarop besluiten genomen moeten worden, maar wie neemt zijn verantwoordelijkheid?

Musical Reports mag in samenwerking met Van Hoorne Theaterproducties een exemplaar het castalbum van 1953 de Musical verloten!

Wat moet je doen om deze cd met alle nummers uit de voorstelling te winnen? Beantwoord enkel de volgende prijsvraag en je maakt kans op een exemplaar: noem een castlid die naast 1953 de Musical op dit moment ook in een andere Van Hoorne musical te zien is.

Stuur het antwoord vóór 25 april 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag 1953 de musical’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Alleen deelnemers met een Nederlands postadres kunnen aan deze prijsvraag meedoen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies