Het jarige Nieuwe Luxor viert feest met o.a. musicals

Het nieuwe Luxor Theater op de Kop van Zuid in Rotterdam haar 10-jarig bestaan met een unieke, éénmalige jubileumvoorstelling. Tevens wordt op deze avond afscheid genomen van directeur Rob Wiegman, die 25 jaar aan het hoofd van zowel het oude als nieuwe Luxor Theater stond. De voorstelling bestaat verschillende ‘blokken’:

Revue: onder leiding van ras-Rotterdammer Gerard Cox. Samen met Joke Bruijs ontvangt hij in de Oase Bar, bekend uit de jaren ’50 en ’60 in Rotterdam, onder andere André van Duin, Tineke Schouten, Lee Towers, Corrie van Gorp en het Groot Niet Te Vermijden.

Musical: Daarna laat (musical)regisseur Paul Eenens ons genieten van het mooiste repertoire van Stephen Sondheim, waaronder het prachtige nummer ‘Send in the Clowns’. M.m.v. René van Kooten, Pia Douwes, Brigitte Heitzer, Dick Cohen en Anouk van Nes.

Variété en Muziektheater: door Karel de Rooij (Mini) en Peter de Jong (Maxi). Met acrobatiek, slapstick en vele andere acts M.m.v. Ellen ten Damme, Hans Klok, Carel Kraayenhof, Eric Koller, Percossa, De Wereldband, de helft van de Ashton Brothers en natuurlijk de heren zelf.

Cabaret: De avond eindigt met een cabaretesk meezingspektakel onder leiding van Brigitte Kaandorp. Vele grote namen uit de cabaretwereld zijn aanwezig, waaronder een zeer verrassend duo!

Kaarten voor deze avond zijn via de website van het Luxor Theater te koop voor slechts €25,00.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies