K3 pakt wereldprimeur met spetterende 3D musical

K3 beleefde afgelopen weekend in Antwerpen voor een razend enthousiaste zaal de première van hun nieuwe musical ‘Alice in Wonderland’. Het is de allereerste musical in 3D en een technisch hoogstaand spektakel. In deze live theatershow bestaat het decor namelijk grotendeels uit een gigantische filmwand die voor unieke 3D effecten zorgt. Om deze effecten te kunnen waarnemen, moet het publiek een speciale 3D bril dragen. De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Carroll maar dan met een Studio 100 twist.  Dit komt tot uiting in de mooiste musicalliedjes, prachtige kostuums en een verhaal doorspekt met humor. Een spektakel voor jong en oud! De baanbrekende musical ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 30 juli 2011 t/m 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 17.00 uur haar Nederlandse première.

Eerste reacties uit de Vlaamse pers:

Nederland kan  zich opmaken voor een nieuwe, spetterende musical die de harten van de Nederlandse kinderen sneller laat kloppen. Enkele reacties uit de Vlaamse pers:

“Een voorstelling om Harry Potter jaloers mee te maken” (GvA)
“Naast het opzienbarende 3D-effect zijn er ook nog de uitstekende cast & oogstrelende kostuums” (GvA)
“De kindermondjes vielen open toen ze de wereld van Wonderland tot leven zagen komen” (GvA)
“Studio 100 bewijst zich als internationale trendsetter” (GvA)
“3D-musical is één groot spektakel” (HLN)
“Alice in wonderland is uniek huzarenstukje” (NB)
“De unieke 3D-effecten bij de musical werken wonderwel” (NB)
“ Karen, Kristel & Josje walsen met een grote naturel en een opmerkelijke stemvastheid door het fantasierijke avontuur” (De Standaard)

Verhaal
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, belanden ze in het verhaal van ‘Alice in Wonderland’. Ze besluiten Alice te waarschuwen voor alles wat komen gaat. Hun zoektocht naar Alice zit vol verrassingen en niets is wat het lijkt. Ze komen de raarste figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn.

K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol avontuur. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

Wereldprimeur: musical in 3D
Studio 100 heeft met ‘Alice in Wonderland’ iets unieks in handen, namelijk de wereldprimeur van de combinatie live entertainment met een musical. Meer informatie over 3D en hoe dit gebruik wordt in deze musical kunt u vinden in de persmap.

Creatives
Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon. Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis. Regie: Gert Verhulst. Choreografie: Martin Michel. Kostuumontwerp: Arno Bremers.

Tickets  bestellen
Tickets voor  ‘Alice in Wonderland’ zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.555 (€ 0,45 p.m.), www.seetickets.nl Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 44,35 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies