Kruimeltje speelt 5 mei laatste voorstelling in de Efteling

Kruimeltje haalt op donderdag 5 mei voor de laatste keer kattenkwaad uit in Theater de Efteling. Onlangs vierde de familiemusical over het straatjochie de ontvangst van 100.000 bezoekers en werd wegens succes verlengd tot begin mei. Nu valt het doek voor de musical Kruimeltje in de Efteling dan toch definitief. Rick Engelkes Producties en Efteling Theaterproducties zijn trots dat zo veel mensen Kruimeltje in hun hart sloten. Iedereen die Kruimeltje nog niet heeft gezien, heeft tot en met 5 mei nog de kans om Kruimeltje te ontmoeten!

Kruimeltje is oorspronkelijk een verhaal van Chris van Abkoude. In 2009 startten Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties een unieke samenwerking om een  nieuwe oorspronkelijke musical te produceren gebaseerd op het bekende boek. Eind november vorig jaar ging de voorstelling in première in Theater de Efteling. Meer informatie via www.kruimeltje.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies