1,5 miljoenste theaterkaart verkocht

De 1,5 miljoenste theaterkaart voor één van de voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties in het theaterseizoen 2010-2011 is verkocht voor Zorro – de Musical die vanwege een uitverkochte eerste serie in augustus 2011 terugkeert in DeLaMar Theater in Amsterdam.

De Amsterdamse koper wint hiermee een geheel verzorgde reis naar New York waar de gelukkige winnaar op 20 april a.s. de première van de musical Sister Act mag bijwonen. Sister Act is een door

Stage Entertainment ontwikkelde musical in coproductie met Whoopi Goldberg. De prijswinnaar krijgt een dezer dagen bericht van Joop van den Ende Theaterproducties.

De grote hoeveelheid kaarten dat is verkocht vanaf de start van het theaterseizoen is te danken aan de producties; Mary Poppins, We Will Rock You, Petticoat, La Cage Aux Folles, Zorro, Urinetown, Spring Awakening, Tineke Schouten en Simone’s Songbook. Voor de musical Zorro zijn drie dagen voor de première aanstaande zondag in het DeLaMar Theater al meer dan 95.000 kaarten verkocht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies