Cast Zorro krijgt eigen postzegel

Vandaag werd aan Lone van Roosendaal, Tommie Christiaan en René van Kooten, allen hoofdrolspelers van de nieuwe musical Zorro, een eigen postzegel overhandigd. De acteurs werden verrast tijdens hun repetitie in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar aanstaande zondag 17 april de musical in première gaat.

In het kader van de musical Zorro geeft TNT Post in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties een postzegelboekje met daarin vijf Zorro postzegels uit. Op de postzegels staan de afbeeldingen van Lone, Tommie en René in hun personages Inez, Zorro en Ramon in deze avontuurlijke musical. Voor de musical Zorro zijn drie dagen voor de première aanstaande zondag in het DeLaMar Theater al meer dan 95.000 kaarten verkocht.”

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies