Soldaat van Oranje tot en met oktober verlengd

Vanwege de aanhoudende belangstelling wordt Soldaat van Oranje – De Musical tot en met oktober verlengd. De kaartverkoop voor de nieuwe maanden gaat woensdag 20 april van start. De draaiende theaterzaal van de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden met 1103 stoelen speelt vanavond haar 175e uitverkochte voorstelling.

Voor sommige acteurs betekent dit dat zij in augustus, een jaar nadat de repetities begonnen, de voorstelling verlaten, omdat zij al eerder nieuwe contractuele verplichtingen voor het komende theaterseizoen zijn aangegaan. Voor deze rollen worden al audities gehouden. De producent verwacht in mei bekend te maken welke rollen door welke nieuwe acteurs vervangen gaan worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies