Casey Francisco maakt cast Musical Gone Mad compleet

Casey Francisco (Crazy Shopping, Disney Musical Singalong, Jesus Christ Superstar) is toegevoegd aan de cast van de musicalparodie Musical Gone Mad 2011. Samen met o.a. Frits Sissing en William Spaaij zal zij twee avonden lang alle grote musicals van het afgelopen seizoen op de hak nemen. Casey Francisco is de eerste musicalster die voor de tweede keer aan Musical Gone Mad meedoet. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Sophia Wezer, Paul Walthaus, Joey Schalker, Laurie Reijs en Alessandro Pierotti in de avondvullende voorstelling te zien zijn. Musical Gone Mad is dit jaar te zien op 19 en 20 juni in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Musical Gone Mad biedt musicalliefhebbers én musicalhaters de mogelijkheid om op één avond een compleet theaterseizoen in te halen of om nogmaals te genieten van alle hoogte- en dieptepunten. Dit jaar heeft het creatieve team de meest in het oog springende shows fijnzinnig in stukjes gehakt en door elkaar gemixt, wat leidt tot curieuze combinaties, onverwachte ontmoetingen en hilarische hersenspinsels.

Het script Musical Gone Mad is van de hand van Petra C. van der Eerden en Marinus de Graaf. Van der Eerden schrijft tevens alle liedteksten. Voor regie en musical staging tekent Rich Ascroft. De vormgeving en productie zijn in handen van Marinus de Graaf.

Musical Gone Mad is te zien op zondag 19 juni (aanvang 19.00 uur) en maandag 20 juni (aanvang 20.00 uur) in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten kunnen online worden besteld via www.luxortheater.nl (zoekterm MAD 2011) of telefonisch via 010 484 33 33. Meer informatie is te vinden op www.musicalsgonemad.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies