Première Zorro – Rode Loper

Zoals gewoonlijk bij een grote première, lag er ook bij Zorro een rode loper klaar. Er kwamen weer een heleboel BNners voorbij, allemaal in hun feestelijkste outfits. Musical Reports spotte onder andere Chantal Janzen, Bettina Holwerda en Erwin van Lambaart.

Wat: Zorro – Rode Loper
Wie: O.a. Chantal Janzen, Marijn Brouwers, Dennis ten Vergert, Frits Sissing, Renee van Wegberg
Waar: De La Martheater, Amsterdam
Wanneer: 17 april 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Bekijk ook de fotoreportage die Musical Reports maakte na afloop van de voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies