Première Zorro

Nadat Tommie Christiaan eerder dit jaar Op Zoek Naar Zorro won, was het nu tijd voor de grote première. Het De La Mar was tot de nok toe gevuld met bekend en minder bekend Nederland voor deze vurige première.

Wat: Zorro
Wie: O.a. Tommie Christiaan,  Lone van Roosendaal, René van Kooten, Michelle Splietelhof, Thom Hoffman
Waar: DeLaMar, Amsterdam
Wanneer: 17 april 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Bekijk ook de fotoreportage van de rode loper.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies