WIN 2×2 kaarten voor Queen’s ‘We Will Rock You’

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Laat je meeslepen in het rock-spektakel We Will Rock You, een show waarbij je niet stil kan blijven zitten. We Will Rock Youvertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

De We Will Rock Youervaring wordt ondersteund door de muziek van Queen. 25 hits, waaronder A Kind of Magic, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody, komen voorbij. Veelal in de Engelse versie. Is elk nummer op zich al een klassieker, tezamen zijn ze legendarisch! We Will Rock You is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht t/m 13 augustus 2011!

Geniet van de Queen hits op Queen’s Day! Musical Reports mag namelijk in samenwerking met Stage Entertainment 2 X 2 kaarten verloten voor We Will Rock You op 30 april

 

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen voor We Will Rock You op  30 april (aanvang 20:00 uur) in het Beatrix Theater te Utrecht? Je kan de onderstaande prijsvraag beantwoorden of via Twitter kaarten winnen.

 

Meedoen via de prijsvraag:
Eén set van 2 kaarten is te winnen door een antwoord te geven op de volgende prijsvraag: Hoelang bestaat de band Queen dit jaar? Stuur het antwoord vóór 28 april 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag We Will Rock You’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Meedoen via Twitter:

Eén set van 2 kaarten is te winnen via de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Retweet dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak je kans op 2 kaarten voor We Will Rock You op ‘Queen’s Day’ (30-4) HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies