Alex Klaasen en Vera Mann in tour ‘The Wild Party’

De musical The Wild Party speelde in 2008 voor uitverkochte zalen in het kleine theater M-Lab in Amsterdam-Noord. Hierdoor maakt deze succesproductie in september en oktober een kleine tournee door Nederland. De première vindt plaats op maandag 19 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Alex Klaasen (TOON, Kopspijkers) en Vera Mann (In de Schaduw van Brel, Dromen zijn bedrog) spelen de hoofdrollen in deze productie van producent M-Lab.

De spannende dansmusical speelt zich af tijdens één doorwaakte nacht in 1928 in New York. De relatie tussen clown Burrs (Alex Klaasen) en revue-ster Queenie (Vera Mann) heeft zijn beste tijd gehad en een groot, wild feest moet voor de redding zorgen. De gastenlijst presenteert het decadente leven uit die tijd: kunstenaars en artiesten; vrijgevochten types van elke seksuele voorkeur, in elke combinatie. Maar wat als een vrolijke avond begint, loopt gruwelijk uit de hand.

The Wild Party is geschreven en gecomponeerd door Andrew Lippa. De muziek is een combinatie van jazz en gospel uit de jaren twintig en popsongs met R&B sounds uit het hedendaagse New York. Frans Heemskerk won met The Wild Party in M-Lab een Musical Award en neemt voor de tournee opnieuw de muzikale leiding voor zijn rekening. Koen van Dijk tekent voor de vertaling en regie.

The Wild Party is van 18 september t/m 8 oktober 2011 te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie en de speellijst www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies