Kaartverkoop Miss Saigon spectaculair gestart

De musicalklassieker Miss Saigon komt terug naar Nederland. Om dit te vieren werd de officiële kaartverkoop spectaculair geopend door hoofdrolspelers Stanley Burleson (De Regelaar), Ton Sieben (Chris) en Brigitte Heitzer (Ellen). Aangezien de helikopter centraal staat in de voorstelling, arriveerden ze via dit vervoersmiddel. Ze landden nabij het hoofdkantoor van ticketshop See Tickets op Schiphol-Rijk. Eenmaal geland verkochten zij zelf de eerste kaarten voor Miss Saigon. Dit hartverscheurende liefdesverhaal, dat zich afspeelt tijdens de Vietnamoorlog, gaat op 23 september in het Beatrix Theater Utrecht in première.

Miss Saigon speelt zich af in de laatste maanden van de Vietnamoorlog en de eerste jaren daarna. De Amerikaanse soldaat Chris wordt verliefd op het Vietnamese meisje Kim, na een ontmoeting in de nachtclub Dreamland. Dreamland staat onder leiding van De Regelaar die alles doet om zijn visum voor Amerika te krijgen. Tijdens de plotselinge ontruiming van Saigon raken de geliefden elkaar kwijt. Chris wordt naar de Verenigde Staten gebracht, terwijl Kim in Vietnam achterblijft. De vraag is of zij elkaar ooit nog terug vinden….? De hoofdrollen worden gespeeld door Stanley Burleson (De Regelaar), Ton Sieben (Chris), Na-Young Jeon (Kim), Brigitte Heitzer (Ellen) en Edwin Jonker (John).

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies