RTL gaat op zoek naar Tony Manero

Wie wordt de Nederlandse John Travolta in de grootschalige musical ‘Saturday Night Fever’? RTL 4 en Joop van den Ende Theaterproducties komen dit najaar met een spectaculair nieuw televisieprogramma om deze hoofdrol te vinden. Wie stapt er in de voetsporen van de aantrekkelijke koning van de dansvloer; de sexy Tony Manero. Voel de strijd in deze serie grootse (live) shows, vol muziek en dans van de wereldhit uit de jaren zeventig. Verder is bekend geworden dat Noortje Herlaar de rol van  zal gaan vertolken van Stephanie Mangano. Saturday Night Fever zal in 2012 zijn première beleven in theater Carré.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies