JCS concertante, Rocken met Jezus

Na de succesvolle reeks van Jesus Christ Superstar concertantes in 2010. Show Events nam het concept over en bracht dit jaar twee concerten.  René van Kooten en Freek Bartels mochten beide éénmaal de rol van Jezus vertolken.  Musical Reports de voorstelling met Freek Bartels.

Wat: Jesus Christ Superstar Concertante
Wie: O.a. Freek Bartels, Martin van der Starre, René van Kooten, Casey Francisco en Roman van der Werff
Waar: Claus Event Center (Hoofddorp)
Wanneer: 19 april 2011
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies