Anouk van Nes te zien als Jacqueline in La Cage aux Folles

Vanaf morgen is actrice Anouk van Nes te zien in de musical La Cage aux Folles. De rol van Gerrie van der Klei wordt tijdelijk overgenomen door Anouk omdat Gerrie onlangs haar heup heeft gebroken en voorlopig niet kan spelen. In 1995 was Anouk al eerder te zien in een andere versie van La Cage aux Folles in de rol van Cagelle.

Morgenavond zal Anouk van Nes voor het eerst te zien zijn in de musical La Cage aux Folles in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Na een aantal intensieve repetitiedagen is ze zo ver om het toneel te betreden als Jacqueline, de hartsvriendin van Albin (Jon van Eerd) en eigenaresse van het chique restaurant “Chez Jaqueline’’. Daarnaast is Anouk bezig met de repetities van de Nederlandse dramaserie Het Imperium.

Anouk was in 1995 al eerder te zien in de rol van Cagelle in een andere versie van La Cage aux Folles. Anouk speelde ook in verschillende musicals zoals Cats, 42nd Street, A Chorus Line, Crazy For You, Heerlijk Duurt Het Langst, Annie De Musical, West Side Story, Dirty Dancing en MAMMA MIA! Daarnaast was ze te zien als Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden. Presenteerde ze Yorin Goes Out en had ze gastrollen in Lotte en Spoorloos Verdwenen.

In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar ook integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn. Deze week is La Cage aux Folles te zien in Theater aan het Vrijthof in Maastricht daarna reist het door naar theaters door heel Nederland. Voor meer informatie zie: www.lacage.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies