Overweldigende belangstelling voor de presentatie van Daddy Cool

Onder overweldigende mediabelangstelling werd vanmiddag in Utrecht de gloednieuwe musical Daddy Cool gepresenteerd. Tijdens de presentatie kreeg men een voorproefje van, wat op voorhand het beste te omschrijven is als,  ‘de dansmusicalsensatie van het jaar’. Vol trots introduceerde producent Albert Verlinde de Nederlandse cast en creatives van de musical Daddy Cool. Hierna kon men kort kennismaken met de allereerste versies van de verbluffende choreografieën op de muziek van ’s werelds bekendste hitklassiekers van Boney M.

De musical Daddy Cool, gebaseerd op de grootste hits van Boney M en geestelijk vader Frank Farian, omvat onder meer hits als Daddy Cool, Ma Baker, Sunny en The Rivers of Babylon. De hitvertolkingen vormen de voornaamste leidraad van een groots opgezette dans- en zangvoorstelling. De musical verhaalt over de liefde tussen twee jonge mensen met twee totaal verschillende cultuurachtergronden. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim Liam van Meij, Ruben Heerenveen, Jetty Mathurin, Anne-Mieke Ruyten en Joanne Telesford. Maar, de grootste rol in deze sensationele productie is met name weggelegd voor de wereldberoemde hits. Hiermee maakt deze voorstelling niet alleen het grote verschil, maar geeft daarmee ook een nieuwe dimensie aan het reguliere ‘musical’ genre.

Een dolenthousiaste producent Albert Verlinde omschreef zijn jongste musicalaanwinst als ‘een generatieoverschrijdende voorstelling waarbij jong, oud, man, vrouw, vrienden en vriendinnen, helemaal worden meegenomen door de muziek, de fantastische dans en het spectaculaire decor. Daddy Cool staat garant voor geoorloofd genieten. Kortom; voor iedereen een groot feest der herkenning.’

De repetities, onder leiding van regisseur Eddy Habbema en choreograaf Gerald van Windt, starten half augustus, waarna de musical op 25 september 2011 haar Benelux première beleeft in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies