WIN 2 kaarten voor ‘Maria!’ in het M-Lab

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Van dinsdag 17 t/m maandag 23 mei 2011 wordt in Theater M-Lab het festival 50 jaar musical in Nederland geopend met Maria! Voor de nieuwe musical Maria! zijn nummers uit bestaande klassiekers als Anatevka, Sweet Charity en My Fair Lady geselecteerd. De nummers worden gepresenteerd in hun originele vorm maar de context wordt volledig op z’n kop gezet. De rollen worden vertolkt door Carolina Mout, Bill van Dijk, Brigitte Heitzer en Jamai Loman.

Maria! vertelt over een grande dame uit de Nederlandse musicalwereld wiens warrige herinneringen regelmatig een bizarre wending nemen. Zo kan Maria uit West Side Story zomaar in The Sound of Music terecht komen. Naarmate haar verleden zich ontrolt, blijkt er een duister geheim verborgen te liggen achter de nostalgie.

Musical Reports mag in samenwerking het M-lab 2 kaarten verloten voor Maria! op 17 mei

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen voor Maria! op 17 mei 2011 (aanvang 20:15 uur) in theater M-lab te Amsterdam? Je kan een e-mail sturen of via Twitter kaarten winnen. Dit maal zal er geloot worden uit de Twitter én e-mail deelnemers.

Meedoen door een e-mail te sturen
Kans op 2 kaarten maak je door een e-mail te sturen. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Stuur de e-mail vóór 13 mei 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag Maria!’. Meerdere malen meedoen heeft geen zin. Dit maal is er dus geen prijsvraag gekoppeld aan je deelname. Je hoeft alleen maar de gevraagde gegevens door te sturen.

Meedoen via Twitter:
Kans op de twee kaarten maar je door mee te doen aan de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Retweet dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak je kans op 2 kaarten voor M-Labs ‘Maria!’ op 17 mei HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies