Extra voorstelling ‘Toon’ in Carré sluit huidige tour af

Dinsdag 24 mei om 20.00 uur is een extra voorstelling van de musical TOON te zien in Koninklijk Theater Carre in Amsterdam. Daarmee wordt de huidige uiterst succesvolle tournee afgesloten in wat wel het tweede huis van Toon Hermans wordt genoemd. De musical rondom Toon Hermans is op 9 december in première gegaan in Theaters Tilburg. Alex Klaasen neemt de titelrol voor zijn rekening, terwijl Céline Purcell de rol van echtgenote Rietje op zich neemt. De regie is in handen van Ruut Weissman.

TOON is een biografische musical van V&V Entertainment. Eerder maakte het theaterproductiebedrijf van Albert Verlinde kleinschalige producties over grootse persoonlijkheden als Edith Piaf, Marlene Dietrich, Jacques van Tol en Billie Holiday. Jan Aarntzen is verantwoordelijk voor het kostuumontwerp, Marc Heinz voor het lichtontwerp, Jan Heideveld voor het geluidsontwerp, Marjolein Ettema voor decor en Rutger Laan is muzikaal leider. De muzikale supervisie is in handen van Ad van Dijk.

De pers is laaiend enthousiast over de musical TOON.
Henk van Gelder, NRC Handelsblad: Alex Klaasen is treffend ‘TOON’.
Annet de Jong, Telegraaf: Hermans-musical is elegant en ontroerend.
Bianca Bartels, Trouw: Alex Klaasen speelt Toon Hermans geniaal.
Deze musical slaat vanaf het begin de juiste toon aan (Brabants Dagblad)
De kracht van deze voorstelling zit in de magie van pure theaterpoëzie. (De Gelderlander)
Al na enkele minuten gaat de knop om en geloof je dat Toon weer even terug is. (Limburgs Dagblad)

Naast Alex Klaasen en Céline Purcell bestaat de cast uit Jan Elbertse, Eva Poppink, Tina de Bruin, Rop Verheijen en Wouter Zweers.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies