Perspresentatie Daddy Cool

Donderdag 28 april was de langverwachte perspresentatie van de gloednieuwe musicalsensatie Daddy Cool, met in de hoofdrollen onder andere Kim Lian van der Meij, Ruben Heerenveen, Jetty Mathurin en Anne-Mieke Ruyten in de hoofdrollen. Uiteraard was Musical Reports erbij, en maakte er foto’s.

Wat: Perspresentatie Daddy Cool
Wie: Oa. Kim Lian van der Meij, Jetty Mathurin, Joanne Telesford en Anne-Mieke Ruyten
Wanneer: 28 april 2011 (perspresentatie)
Waar: Flashlight, Utrecht
Door: Bianca Berentsen

Klik op de foto’s om ze te vergroten

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies