Frank Lammers regisseert De boot en het meisje

Op 9 februari 2012 gaat de nieuwe Nederlandse muziektheatervoorstelling De boot en het meisje in première. De productie werd in 2010 op kleine schaal uitgeprobeerd in M-Lab, het laboratorium voor muziektheater, en gaat wegens succes op tournee door Nederland. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jonathan van het Reve.

Acteur, regisseur, PSV-aanhanger, pokeraar en Musical Award winnaar Frank Lammers neemt de regie voor zijn rekening.

Van het Reve bewerkte zijn roman samen met componist Thomas de Jonker tot een muzikale eenakter. Droogkomische dialogen worden afgewisseld met een combinatie van muzikale stijlen, van zeemansliederen tot country, van klassieke muziek tot cabaret. De casting vindt eind mei plaats.

Een echte, hechte vriendschap tussen man en vrouw, kan dat nou wel of niet? In De boot en het meisje maken we kennis met Iwan en zijn beste vriendin Rosa. Iwan worstelt met zichzelf en met het leven. Op advies van anderen koopt hij, min of meer per ongeluk, een woonboot en brengt daarmee, ook weer per ongeluk, zijn vriendschap met Rosa in gevaar. De boot en het meisje is na The Wild Party de tweede voorstelling van M-Lab die komend seizoen te zien is in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies