Repetities M-Lab musical Maria! gestart

Vandaag zijn in Theater M-Lab de repetities gestart van de M-Lab musical Maria! De rollen worden vertolkt door Carolina Mout, Bill van Dijk, Brigitte Heitzer en Jamai Loman. Deze nieuwe musical is van 17 t/m 23 mei in M-Lab te zien als openingsvoorstelling van het festival 50 jaar musical in Nederland. Liedjes uit klassiekers als My Fair Lady, Anatevka en Sweet Charity worden in een volledig nieuw verhaal geplaatst.

Maria! vertelt over een grande dame uit de Nederlandse musicalwereld wiens warrige herinneringen regelmatig een bizarre wending nemen. Zo kan Maria uit West Side Story zomaar in The Sound of Music terecht komen. Naarmate haar verleden zich ontrolt, blijkt er een duister geheim verborgen te liggen achter de nostalgie. Script en regie zijn van Daniël Cohen. De muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk, Carolien Canters verzorgt de staging.

Voor meer informatie, kijk op www.m-lab.nl

vlnr: Carolina Mout, Frans Heemskerk, Bill van Dijk, Brigitte Heitzer, Jamai Loman, Carolien Canters en Daniël Cohen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies