Jonathan Demoor en Michelle van de Ven in Next to Normal

Jonathan Demoor en Michelle van de Ven zullen naast Simone Kleinsma, Freek Bartels,  René van Kooten en Wim Van Den Driessche een hoofdrol gaan spelen in de musical Next to Normal. Dit is te zien op de castfoto die afkomstig is van de website van het Chassé Theater.

Deze kleinschalige reizende productie gaat op 16 januari 2012 in DeLaMar Theater Amsterdam in première. De regie is in handen van Paul Eenens en de vertaling wordt gedaan door André Breedland (beiden van onder andere Ciske de Rat en Petticoat). Michelle van de Ven zal de rol van Natalie, de dochter van Diana (Simone Kleinsma) en Dan (Wim Van Den Driessche). Jonathan Demoor zal de rol van Henry gaan vertolken; het vriendje van Natalie.

Verhaal
Next to Normal vertelt het verhaal van een op het eerste gezicht doodnormale vrouw (Simone Kleinsma), echtgenote en moeder die vecht met een ingrijpende gebeurtenis en de impact daarvan op haar gezin. Een krachtig maar ook humorvol verhaal over een familie die probeert om te gaan met een situatie die niet normaal is, maar wel begrijpelijk. René speelt hierin de rol van Dr. Madden en Wim gaat de rol van Dan vertolken.

Michelle
Michelle studeerde in 2010 cum laude af aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. Ze was te zien in als Raponsel in de M-Lab tour van Into the Woods en in Spring Awakening.

Jonathan
Jonathan studeerde Muziektheater aan het conservatorium in Tilburg. Hij deed podiumervaring op in Oliver, Pinokkio, Kuifje & de zonnetempel en de Sprookjesboom. Tevens speelde hij in 2006 een gastrol in de Nederlandse tv-serie Kinderen Geen Bezwaar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies