Danny de Munk en Henk Poort samen op het podium

Goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort zijn dit jaar samen te zien in de theaters. Mark Vijn Theaterproducties brengt met ‘Jeugdherinneringen’ een muzikaal programma vol anekdotes en sketches dat de heren ook van verrassende kant laat zien.

Danny de Munk en Henk Poort zijn oude vrienden. Komen deze twee rasentertainers samen dan is een avond vol anekdotes en een flinke portie (Amsterdamse) humor gegarandeerd. In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap. Zowel de hits van toen als die van nu komen voorbij en het repertoire is veelal verrassend; van levenslied, via musical naar Belcanto.

Middels sketches en herinneringen nemen de twee het publiek mee door hun leven. Dat begint bij de talentenjacht waar ze elkaar in 1980 ontmoetten en gaat via Ciske en de buitenlandse opera’s waar Henk furore in maakte naar hun beider musicaldebuut in Les Miserables. Volgen zouden nog vele films, concerten en theaterproducties. Het maakt ‘Jeugdherinneringen’ tot een veelzijdige avond die geen moment zal vervelen.  Danny en Henk zouden zeggen: “Het is pas feest, als je erbij bent geweest.”

Uniek tijdens ‘Jeugdherinneringen’ is dat Mark Vijn Theaterproducties en Danny en Henk lokale koren de kans geven om acte de présence te geven tijdens de voorstellingen. In elke stad van de tour wordt aan de hand van motivatiebrieven één vereniging uitgekozen om een aantal nummers mee te zingen tijdens de voorstelling.

De voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ van Danny de Munk en Henk Poort is van 21 september 2011 t/m 31 januari 2012 te zien door heel Nederland. De première vindt plaats op 22 september 2011 plaats in het Theater ’t Park in Hoorn. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hitmusical.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies