Hein Gerrits en Vannessa Timmermans komen met ‘Er was eens..’

..een nieuwe voorstelling van Hein Gerrits en Vannessa Timmermans.

Fedor en prinses Natalia hebben lang geleden hun eigen sprookje al beleefd. Op dit moment leven zij hun eigen lang en gelukkig.

Maar lang duurt nu wel heel lang en of gelukkig wel zo gelukkig is…? Door de crisis raakten Fedor en Natalia al hun bezittingen kwijt. Daar zitten ze dan. Met hun eigen sprookje. Op een flatje in Diemen. Met een kindje. En als lang te lang duurt en gelukkig een stuk gelukkiger kan, wat moet je dan?

De eerste voorstelling van Hein Gerrits en Vannessa Timmermans, getiteld Doodgelukkig, werd gespeeld in juni 2009 en kon rekenen op volle zalen en zeer enthousiaste reacties. Toen Hein en Vannessa ook nog eens bekroond werden met de Almost Famous Award 2009, besloten ze al snel om voor juni 2011 een volledig nieuwe voorstelling te maken.

Hein Gerrits speelde onder andere in de musicals Chicago, Joseph, Fame, Grease en Cabaret. Voor zijn rol in A Chour Line ontving hij een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Aanstormend Talent. Afgelopen seizoen was Hein te zien als Dr. Noach in de familiemusical Dokter Dolittle.

Vannessa Timmermans speelde onder andere in de musicals Joseph,  Annie, Hello Dolly, Titanic en Evita. Voor haar rol van Frida in de familiemusical Honk! Werd zij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Kleine Musical.

Er was eens… In een regie van Paul van Ewijk, met een script en liedteksten van Allard Blom en muziek van Ad van Dijk en Marc Peter van Dijk. Geproduceerd door Hein Gerrits en Vannessa Timmermans i.s.m. 3 Facility.

8 / 9 / 10 / 11 juni 2011, Ostadetheater Amsterdam
Kaartverkoop: 020-6795096 www.ostadetheater.nl

14 juni 2011, USVA OUtheater, Groningen
Kaartverkoop: 050-363 46 70 www.usva.nl

16 / 17 juni 2011, Fakkelteater (Rode zaal) Antwerpen
Kaartverkoop: 0032-70246036 www.fakkelteater.be

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies