Kruimeltje gaat het volgende seizoen op tournee

Met een staande ovatie heeft het publiek in Theater de Efteling gisteravond afscheid genomen van de musical Kruimeltje. Na ruim 6 maanden, 447 krentenbollen, 49 ½ uur sneeuw, 1490 heliumballonnen, 5215 waxinelichtjes en 4172 meter sleetje rijden is het doek in Kaatsheuvel gevallen voor de musical over het ondeugende straatjochie. Maar vanaf september gaat de familievoorstelling touren langs verschillende theaters in het hele land. Hoofdrolspeler Joes Brauers kruipt onder andere ook tijdens de tournee in de huid van de goedlachse Kruimeltje.

In 2009 startten Rick Engelkes Producties en Efteling Theaterproducties een unieke samenwerking om een nieuwe oorspronkelijke musical te produceren gebaseerd op het bekende boek van Chris van Abkoude. Na een landelijke zoektocht naar de hoofdrolspeler ging de voorstelling eind november vorig jaar in première in Theater de Efteling. Meer dan 100.000 bezoekers hebben de musical Kruimeltje inmiddels beleefd. Meer informatie via www.kruimeltje.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies