CD van K3 musical ‘Alice in Wonderland’ is goud

Het blijft feest bij K3! Na de succesvolle afsluiting van de eerste serie voorstellingen van de 3D musical “Alice in Wonderland” in Antwerpen heeft K3 te horen gekregen dat hun album “Alice in Wonderland” zowel in Nederland als in Vlaanderen goud behaalde! Ook de ticketverkoop voor de musical gaat goed: er zijn al ruim 95.000 tickets verkocht in Nederland en Vlaanderen. Alice in Wonderland is vanaf 30 juli t/m 28 augustus te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

K3: “Wij beleven met Alice een fantastisch avontuur. We genieten van elke voorstelling van deze bijzondere musical. Ongelooflijk fijn dat al zoveel mensen de voorstelling gezien hebben of nog gaan zien! Wij zijn vooral erg blij dat dit avontuur nog niet voorbij is en we verheugen ons erop voor onze fans in Den Haag te spelen!”

Het behalen van de gouden plaat voor de CD ‘Alice in Wonderland’ is voor K3 wederom een erkenning vanuit hun fans dat ze nog altijd razend populair zijn. Dit is tijdens de musical al te merken, waar veel kinderen de vrolijke “Alice in Wonderland” liedjes luidkeels meezingen. Na een poll op de website van K3 bleken de nummers van de CD ook goed in de smaak te vallen. De Top 3 is geworden:

1.      Geloof in jezelf
2.      Filmster
3.      Op de kermis

Bij onze zuiderburen is de allereerste 3D musical “Alice in Wonderland met K3” een mega succes. Ze hebben al kunnen genieten van de prachtige kostuums, de mooie liedjes en natuurlijk van Karen, Kristel en Josje. Maar alle monden in de zaal vielen pas echt open bij het zien van de spectaculaire 3D decors. Onder andere hartjes, kaarten en zeebellen vliegen de zaal en dit geeft iedereen het gevoel een onderdeel van de voorstelling te zijn.

Ook de Vlaamse pers was laaiend enthousiast, met spetterende recensies als gevolg:

“Unieke 3D effecten zorgen voor veel Oohs en Aahs in de zaal” – Nieuwsblad
“K3 schittert in nieuwe spektakelmusical” – Het Laatste Nieuws
“Veel humor en leuke knipoogjes” – De Standaard
“Publiek kijkt met open mond naar eerste 3D musical” – Gazet van Antwerpen

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies