Perspresentatie M-Lab’s 50 jaar musical in Nederland

Het is alweer Vijftig jaar geleden dat Nederland langzaamaan kennismaakte met het fenomeen musical. M-Lab viert dit jubileum met het festival “50 jaar musical in Nederland”. Op 10 mei kreeg de pers een voorproefje van dit unieke festival.

Wat: M-Lab’s Festival 50 jaar musical in Nederland
Wie: O.a. Jamai Loman, Brigitte Heitzer, Bill van Dijk, Carolina Mout, Tony Neef, Vera Mann
Wanneer: 10 mei 2011 (perspresentatie)
Waar: M-Lab, Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies