Zoontje van Nurlaila Karim en Edwin Jonker te zien in Zorro

Jay, het zoontje van Nurlaila Karim en Edwin Jonker speelde gisteravond voor het eerst de kinderrol van Diego in de musical Zorro. Jay is acht jaar oud en dit is de eerste musical waar hij in te zien is. Jay zijn ouders Nurlaila en Edwin hebben zelf allebei reeds een carrière in de musicalbranche opgebouwd.

Nurlaila was in de eerste versie van Miss Saigon te zien, daarnaast speelde ze in FameRent en Rocky Over The Rainbow. In de musical The Wizspeelde ze de hoofdrol van Dorothy. En in Les Misérables was ze te zien in de rol van Fantine.

Edwin was te zien in de musicals Home (Julius), Rent (Tom Collins), Copacabana (Ricco), The Lion King (Mufasa) en Billy Holliday (o.a. Lester Young). En hij zal dit seizoen te zien zijn als John in Miss Saigon die vanaf september te zien is in Beatrix Theater in Utrecht. Ook hebben ze beiden een John Kraaijkamp Musical Award op hun naam staan.

Elke avond spelen er twee jongens en één meisje mee in Zorro de musical als de jonge Diego/Zorro, als de jonge Ramon en als de jonge Luisa. De volwassen rollen van deze personages worden gespeeld door Tommie Christiaan, René van Kooten en Michelle Splietelhof.

Zorro de musical is nog tot 15 mei te zien in Stadstheater Zoetermeer, daarna zal de musical verder reizen langs verschillende theaters in Nederland. Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, met alle bekende hits zoals ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies