Pieter Van Nieuwenhuyze te zien in solovoorstelling

Pieter Van Nieuwenhuyze brengt muzikaal  verteltheater “Pak mij eens stevig vast” theater. Dit voorstellingen zijn in Het Appeltje te Antwerpen om 20u30:  9-10 en 11 juni 2011. Ook te zien in theater Tinnenpot te Gent om 20u:  15-16 en 17 juni 2011.

Wanneer Odette sterft, gaat Thomas nog één keer naar het huis van Odette om herinneringen op te halen.  Tijdens het snuisteren door Odette’s spullen vertelt hij haar verhaal en speelt nog een laatste maal op de piano om de stilte te doorbreken.

‘Pak mij eens stevig vast’ is een ode aan een ongewone vriendschap tussen een oude vrouw en haar buurjongen.  Een verhaal over dromen, desillusies en overwinningen.

Tickets a €10 euro zijn te reseveren via internet of telefonisch:
Antwerpen:  www.vlaamsfruit.be (Tickets)  – tel 03 338 95 85 (van 10 tot 17u45 – niet op maandag)
Gent:  www.pietervannieuwenhuyze.be (Nieuws) –  tel 0474 203 945 (van 18 tot 19 uur)

Pieter Van Nieuwenhuyze: verhaal, vertelling,  spel, piano en zang (eigen compositie)
Tine Trauwant: regie

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies