Eerste namen Vlaamse cast ‘We Will Rock’ You bekend

Vanaf 25 augustus 2011 zal de Vlaamse musicalacteur Tim Driesen een van de meest felbegeerde musicalrollen aller tijden gaan vertolken, wanneer hij als Galileo zijn opwachting maakt in de Vlaamse versie van de wereldwijd succesvolle rockshow We Will Rock You. Het jonge ‘multitalent’ Tim Driesen boekte de afgelopen jaren niet alleen talloze successen in eigen land, maar maakte bovenal een droomcarrière in het musicalmekka van Europa, het Londense West End. Zo was hij in Engeland ondermeer te zien in de West End musical ‘Never Forget’ (gebaseerd op muziek van de popgroep Take That), ‘Jet Set Go’, ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, maar ook de feelgood musical ‘Mamma Mia!’.

In België won hij recentelijk nog een VMP Award voor de vertolking van zijn rol in ‘Notre Dame de Paris’. Naast Tim Driesen wordt de Vlaamse cast aangevuld met Goele De Raedt voor de rol van Killer Queen en Karel Deruwe voor de vertolking van de rol van DJ.

Goele De Raedt speelde ondermeer in enkele vooraanstaande musicals, waaronder ‘Romeo & Julia’, ‘Mamma Mia!’, ‘Beauty and the Beast’ en ‘Daens’. In 2004 won zij voor haar rol in ‘Romeo & Julia’ de prijs voor Aanstormend Talent. Drie jaar later ontving zij ook de prijs voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor haar rol in de musical ‘Beauty and the Beast’.

Karel Deruwe is bekend van zijn rollen in verschillende televisieseries zoals ‘Familie’, ‘Heterdaad’ , ‘Deman’, ‘Vermist’, ‘ In de naam der Koningin’, ‘Stille Waters’, ‘Team Spirit’, ‘Emma’ en ‘Katarakt’. Hij heeft ook meegespeeld in musicals, waaronder ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘Peter Pan’, ‘Kuifje’ en ‘Camelot’. Recentelijk speelde hij nog Dokter Wolfs in de VTM-­‐telenovella ‘Ella’.

In de ultieme rockshow ‘We Will Rock You’ staan de 25 hits van de legendarische band QUEEN centraal, waaronder wereldhits als ‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind of Magic’ en ‘Who Wants to Live Forever’. De rockshow vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en hun liefde voor muziek. Wereldwijd is ‘We Will Rock You’ door al meer dan 12 miljoen mensen gezien, in ondermeer Engeland, Duitsland, Zuid-­‐Afrika, Zuid-­‐ Korea, Ierland en Nederland. De kaartverkoop voor de ‘meest sensationele show van het jaar’ is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vtmtickets.be of 070-­‐220220 (30 cpm)

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies