Stage Entertainment onderzoekt mogelijkheden Nederlandse Glee

Het zou zomaar kunnen dat we binnen afzienbare tijd een Nederlandse Glee op tv krijgen. Erwin van Lambaart, directeur van Stage Entertainment van Joop van den Ende, onthulde in New York dat er met zenders gepraat wordt over twee concepten. „De formule is ijzersterk en we hebben in Nederland de artiesten die dat aankunnen. Er moeten in zo’n aflevering minstens twee fantastisch geproduceerde nummers zitten. In Amerika staan de gastartiesten bovendien in de rij. Daar is Lady Gaga al geweest. Het succes kent geen grenzen.”

Het probleem is alleen nog geld. „Je moet zoiets meteen krachtig in de markt zetten. Het moet onmiddellijk spectaculair zijn en overtuigen. De publieke omroep moet bezuinigen. SBS gaat met John de Mol op de achtergrond even goed nadenken over wat daar wel en niet werkt. En RTL zou het kunnen. We praten verder.” Dit melden de Telegraaf vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies