WIN 2 kaarten voor M-Lab’s ‘De Engel van Amsterdam’

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

De Engel van Amsterdam begint met een opstand van de bewoners van Amsterdam tegen de plannen van het gemeentebestuur. Engel Rafaël (Suzan Seegers) wordt naar de aarde gezonden om de gemoederen te sussen, maar ze raakt zo in de war van de Amsterdammers dat zij haar boodschap vergeet. En hoe langer zij tussen de mensen verblijft, des te meer ze zich aanpast en verder verwijdert raakt van een oplossing.

De musical uit 1975 is losjes gebaseerd op het toneelstuk Gijsbreght van Aemstel van Joost van den Vondel, aangepast aan de toenmalige Amsterdamse problematiek (de aanleg van de metro, de krakersrellen). Voor M-Lab bewerkt cabaretier Thomas van Luyn (bekend van o.a. Kopspijkers enDe Mike en Thomas Show) de musical opnieuw naar de situatie van vandaag de dag.  De voorstelling is te zien in het Amsterdamse M-Lab van woensdag 29 juni 2011 t/m maandag 4 juli 2011.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-Lab 2 kaarten weggeven voor De Engel van Amsterdam op 29 juni

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen voor De Engel van Amsterdam op 29 juni (aanvang 20:15 uur) in theater M-lab te Amsterdam? Je kan dit maal enkel en alleen via Twitter kaartjes winnen.

Meedoen via Twitter:
Kans op de twee kaarten maar je door mee te doen aan de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Retweet dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak je kans op 2 kaarten voor M-Labs De Engel van Amsterdam op 29 juni HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op:Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies