Perspresentatie Fantasia met Geronimo Stilton

Op 17 mei vond de perspresentatie plaats van een bijzondere muisical. MUISical, inderdaad. De hoofdpersoon is namelijk niemand minder dan Geronimo Stilton, ‘s werelds beroemdste schrijversmuis. De familievoorstelling is vanaf dit najaar te zien in een speciale circustent en reist langs 5 lokaties, verspreid door het land. Bijzonder is, dat onder andere geur een belangrijke rol gaat spelen in deze voorstelling, net zoals in de boeken, waar er inmiddels al meer dan 100.000 van verkocht zijn.

Wat: Fantasia, de gi-ga-grote Muisical
Wie: Geronimo Stilton en Prulletje
Wanneer: 17 mei 2011 (perspresentatie)
Waar: Diamantmuseum, Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies