Yoran de Bont in nieuwe Ollie B. Bommel-voorstelling‏

Op 20 januari 2012 gaat ‘De Nieuwe IJstijd’ in première. Tot nu toe is alleen aangekondigd  wie de rollen van Ollie B. Bommel (Roberto de Groot) en Tom Poes (Suzan Seegers) gaan vertolken. Vandaag is bekend geworden dat de cast wordt uitgebreid met aanstormend talent Yoran de Bont. Hij zal o.a. gestalte geven aan de rol van de boosaardige professor Sickbock.

Professor Sickbock ontwikkelt een machine waarmee hij de aarde kan laten kantelen waardoor een klimaatverschuiving veroorzaakt wordt en een nieuwe ijstijd dreigt. Om deze wereldramp te voorkomen, zetten Heer Olivier en Tom Poes alles in het werk om de plannen van Sickbock te dwarsbomen.

Yoran de Bont studeert dit jaar af aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten, afdeling muziektheater. Het afgelopen seizoen was hij te zien als Agent Hoenderhok en Abeltje in de musical ‘Urinetown’. Tijdens de tournee werd hoofdrolspeler Jamai Loman geveld door stemproblemen en nam De Bont diens rol van Bobbie Goud tot het einde van de reeks voorstellingen met veel succes over.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies