Cast ‘Droomvlucht de musical’ bekend gemaakt

Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert zijn komend seizoen te zien in de nieuwe musical Droomvlucht. De musical is gebaseerd op de populaire Efteling attractie en zal vanaf 1 oktober exclusief te zien zijn in Theater de Efteling.

Doris Baaten speelt de rol van Oma, Hugo Haenen en Rosalie de Jong kruipen in de huid van elfenkoning Oberon en zijn vrouw Titania. Jorge Verkroost en Steve Beirnaert maken de cast compleet door de rollen van trollenkoning Furius en trol Krakeel op zich te nemen. Middenin de elfenwereld van de attractie Droomvlucht presenteerden Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties vanmiddag de acteurs.

Verhaal
De musical Droomvlucht vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Terwijl ze weer eens logeert bij oma verschijnt er een vuurvliegje dat Lila meeneemt naar de elfen- en trollenwereld. Hier wacht haar een betoverende reis vol spannende avonturen.

Achtergrond
De musical is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. Op 16 oktober gaat de geheel nieuwe musical Droomvlucht in première in Theater de Efteling.

Hoofdrollen
Doris Baaten is bekend van onder andere Schone Schijn, Evita en Les Misérables. Hugo Haenen is op dit moment nog te zien in Mary Poppins en speelde in verschillende musicals, theaterstukken en televisieseries. Rosalie de Jong  staat momenteel in Petticoat en was finalist in het programma Op zoek naar Mary Poppins. Jorge Verkroost speelde Cis de Man in Ciske de Rat – de Musical en was onder meer te zien in Beauty and The Beast en Les Misérables. Steve Beirnaert staat nu nog dagelijks op de planken bij Mary Poppins en speelde onder andere in de Belgische Beauty and The Beast.

Droomvlucht de musical is vanaf 1 oktober exclusief te zien in Theater de Efteling in Kaatsheuvel.

Klik op de foto om hem te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies