Albert Verlinde en Frank Farian tekenen contract Daddy Cool

Gistermiddag om 14.00 uur hebben Albert Verlinde en Frank Farian het contract getekend voor de nieuwe productie van V&V Entertainment ‘Daddy Cool’. Voor deze gelegenheid bracht Frank Farian een bliksembezoek aan Nederland vanuit zijn woonplaats in Miami. Met het ondertekenen van het contract is de samenwerking officieel een feit en kunnen de voorbereidingen voor deze musicaldanssensatie doorgaan.

De musical Daddy Cool, gebaseerd op de grootste hits van Boney M en geestelijk vader Frank Farian, omvat onder meer hits als Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, The Rivers of Babylon en I can’t stand the rain. De hitvertolkingen vormen de voornaamste leidraad van een groots opgezette dans ‐ en zangvoorstelling. De musical verhaalt over de liefde tussen twee jonge mensen met twee totaal verschillende cultuurachtergronden. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim Liam van Meij, Ruben Heerenveen, Jetty Mathurin, Anne-­‐Mieke Ruyten en Joanne Telesford. Maar, de grootste rol in deze sensationele productie is met name weggelegd voor de wereldberoemde hits. Hiermee maakt deze voorstelling niet alleen het grote verschil, maar geeft daarmee ook een nieuwe dimensie aan het reguliere ‘musical’ genre. Daddy Cool gaat op 25 september in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in première.

Voor meer informatie en de speellijst zie www.theaterhits.nl

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies