Anne-Wil Blankers één van de drie nieuwe Wilhelmina’s

Zoals eerder bekend gemaakt is Soldaat van Oranje – De Musical tot en met oktober 2011 verlengd. De producenten hebben drie actrices bereid gevonden om in die periode de rol van Koningin Wilhelmina op zich te nemen. Petra Laseur, Anne-Wil Blankers en Els Ingeborg Smits zijn gecast om de rol vanaf juni afwisselend te spelen.  Vandaag werden de drie actrices aan de pers gepresenteerd in de Theaterhangaar op vliegveld Valkenburg, bij Leiden.

Producent Fred Boot:“We vinden het een eer dat drie actrices van zo’n enorm kaliber bereid zijn in onze voorstelling de rol van Koningin Wilhelmina te vertolken. Het is nu bij de repetities al heel bijzonder. We verheugen ons er enorm op om de voorstellingen te zien met Petra, Anne-Wil en Els”.

De première van Petra Laseur is zondagmiddag 19 juni. Zij speelt de rol vanaf dan afwisselend met de huidige actrice Anke van’t Hof. 12 augustus is de eerste voorstelling van Anne-Wil Blankers en vanaf september speelt naast Anne-Wil ook Els Ingeborg Smits de rol van Koningin Wilhelmina.

Catherine ten Bruggencate speelt 15 juni voor de laatste keer haar rol als Koningin Wilhelmina. Anke van’t Hof speelt tot en met 31 juli aanstaande.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies