Castpresentatie Droomvlucht de musical

In de Efteling attractie Droomvlucht werd dinsdag 24 mei de cast van de gelijknamige musical bekendgemaakt. Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert zijn komend seizoen te zien in deze nieuwe musical.

Een videoreport van de presentatie is terug vinden via DEZE link.

Wat: Droomvlucht de musical
Wie: Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert
Wanneer: 14 mei 2011 (castpresentatie)
Waar: Efteling, Kaatsheuvel
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies